top of page

Het volledige verhaal van MOOD

OVER ONS

4_Mood_ Keratin line

MISSIE

Onze missie is om iedereen een gevoel van welzijn te geven door zich goed te voelen en er altijd mooi uit te zien.

We streven naar een buitengewone schoonheid die voortkomt uit authenticiteit en echtheid, elke dag weer. Dit doen we al meer dan 50 jaar door samen te werken met gerenommeerde professionals in de haarindustrie, zowel nationaal als internationaal.

We bieden hen een duidelijke en eenvoudig te gebruiken reeks cosmetische haarproducten die zorgen voor uitstekende professionele resultaten en een kwaliteit gegarandeerd door Made in Italy.

Al twee generaties lang zijn de MOOD-producten aanwezig in meer dan 45 landen over de hele wereld. Ze zijn betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken, zowel in salons als in gespecialiseerde winkels, en nu ook bij jou thuis.

Formulatie-innovatie:

🎯 Veilige en effectieve formules.

😄 Gemakkelijk te gebruiken, zowel voor jonge als ervaren kappers.

🌱 In de meeste gevallen veganistisch, met een ethisch engagement om ervoor te zorgen dat alle producten veganistisch worden.

🌳 Verantwoordelijkheid nemen door wetenschap te gebruiken om te verbeteren wat de natuur ons al biedt, zonder deze uit te buiten. Daarom kiezen we voor ingrediënten van natuurlijke en biotechnologische oorsprong die zorgen voor uitstekende prestaties en functionaliteit van het product op het haar en de hoofdhuid.

👨‍👨‍👧‍👦 Formules die voldoen aan het concept van Clean Beauty: we kiezen met passie en aandacht ingrediënten die de persoon, de samenleving en het milieu niet schaden, maar deze juist beschermen en de kwaliteit ervan verbeteren.

MOOD-producten zijn ontworpen om professionele kappers en stylisten te ondersteunen met hoogwaardige en gebruiksvriendelijke haarverzorgingsproducten. Het merk hecht waarde aan veilige en effectieve formules, met een focus op ingrediënten van natuurlijke en biotechnologische oorsprong.

MOOD-so-solid
12_Mood_Mix.jpg
12_Mood_Mix.

Duurzaamheid

Dankzij ons engagement bij het kiezen van steeds milieuvriendelijkere verpakkingsmaterialen, die 100% recyclebaar en gerecycled zijn, en ons voortdurende streven om meer gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen, willen we ons impact op het milieu verminderen.

We werken er ook aan om al onze etiketten te maken van restmateriaal van marmer, dat voor 100% recyclebaar is in de reguliere recyclingstroom.

Hierdoor wordt de productie gedaan zonder bomen, water of bleekmiddelen voor het bleken te gebruiken.

Bij MOOD hechten we veel waarde aan duurzaamheid.

We streven naar het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen die kunnen worden gerecycled. Daarnaast zijn we bezig met het ontwikkelen van etiketten gemaakt van marmerafval, wat volledig recyclebaar is.

Hierdoor vermijden we het gebruik van bomen, water en bleekmiddelen tijdens de productie.

HUMANKINDORIENTED (Gericht op menselijkheid)

Bij MOOD geloven we in inclusiviteit en zijn we ervan overtuigd dat ware schoonheid voortkomt uit onze diversiteit.

We zijn prachtig omdat we uniek en verschillend zijn.

We geloven in authenticiteit: we geloven niet in stereotiepe iconen, maar we geloven in oprechtheid, kracht en de waarde van alledaagse schoonheid; in de pracht van mensen in hun dagelijks leven.

We geloven in universaliteit: schoonheid en zelfverzorging kennen geen geslachts-, etnische of leeftijdsverschillen.

Bij MOOD hechten we veel waarde aan inclusiviteit, authenticiteit en universaliteit. We geloven dat ware schoonheid voortkomt uit onze diversiteit en dat iedereen, ongeacht geslacht, etniciteit of leeftijd, de waarde van schoonheid en zelfzorg verdient.

mood haar verzorging
bottom of page